Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dimarts, 17 de maig del 2016

PRIMERA VICTÒRIA DE L'ABEL BALDERSTONE

Primera victòria del “nostre” Abel Balderstone en el campionat de cadets Copa Catalana, el diumenge 15 de Maig, a Batet de la Serra (Olot), en un recorregut de 45 kms i amb una mitjana de 32 kms/hora, recorregut molt trenca cames, amb un final d’escapada de 4 corredors a mitja cursa, entre ells el fill del ex-ciclista Angel Edo, últims quilòmetres que anaven picant amunt, dos corredors que és queden despenjats, últim quilòmetre que tenia una rampa del 15% abans de l’ultima recta que era en baixada i l’Abel va poder entrar en solitari, obtenint la primera victòria del campionat català, Enhorabona Campió !!!
Sembla ahir que vas començar a sortir amb la colla, amb en John i en Roc i ja ens “foties” canya a tots, des de la Penya CIT et felicitem per la victòria !!!

Crònica del Diari de Girona:
OLOT/GIRONA | DDG Durant la matinal d'ahir diumenge es va celebrar la Copa Catalana de Cadets i Júniors, que va organizar el Club Ciclista Olot Infantil i que va ser tot un èxit. Uns 140 corredors van donar el tret de sortida entre les dues proves que estaven organitzades. La primera va ser la Cadet, amb un recorregut de 45 quilòmetres i que va guanyar amb autoritat el ciclista Abel Balderstone, seguit de Raúl Nicolás i Gerard Edo. Balderstone es va imposar en els últims quilòmetres fins a creuar primer la línia de meta. Maria Banlles va ser la primera en la categoria femenina. La segona prova que es va disputar va ser la dels Juniors, de 120 quilòmetres, amb sortida i arribada a Batet de la Serra. El guanyador va ser David Gijón, seguit de Pol Hernández i Daniel Mellado. La primera noia a arribar va ser Martina Sans. La prova va agrupar un bon nivell de ciclistes, que van pedalar pels paisatges garrotxins.

Cronica de la Federació Catalana de Ciclisme:
Matinal ciclista a Olot
Olot ha estat escenari d´ una interessant matinal de ciclisme de carretera puntuable per la Copa Catalana de Cadets i Juniors, organitzada pel pel Club Ciclista Olot Infantil.
Els cadets van fer una cursa de 45 km, mentre que els Júniors van completar 64 km amb uns 140 corredors a la sortida i arribada a Batet de la Serra, a les rodalies d' Olot. Les curses s´ han desenvolupat per carreteres trenca cames.
A la cursa de cadets  no s´ ha decidit fins els últims moments que eran de pujada. Cap corredor va poder seguir Abel Balderstone, guanyador en solitari, seguit de Raul Nicolas i Gerard Edo, tercer i millor cadet de primer any, mentre que Maria Banlles fou la primera noia. Com a lider segueix Pau Miquel i el millor equip fou Autocars Sagales.

Posteriorment es celebrà la cursa júnior on David Gijon va poder esgarrapar uns segons importants per guanyar la prova, davant Pol Hernandez i Daniel Mellado  mentre que Martina Sans fou la primera noia. David Gijon i Alba Diez, a noies elit, són els lider. El primer equip resultà el CC Mollet.